Daily at the Fair:

Air Sculpture (Balloon Display and Demonstrations) (All Day Every Day)

Pig Racing – Show Schedule (Sat 3pm,5pm,7pm, Sun 3pm,7pm, Mon 3pm, 7pm, Tues 4pm,6pm,8pm, Wed 2pm,4pm,6pm,8pm, Thurs 4pm,6pm,8pm, Fri 2pm,4pm,6pm,8pm, Sat 2pm,4pm,6pm,8pm)

Niagara Down Under (All Day Every Day)

Pony Rides (All Day Every Day)

Chain Saw Carver (All Day Every Day)

Events & times on the schedule and this website are subject to change. Follow us on Facebook to keep up to date with changes.

Printable Fair Daily Schedule

or click on each date below to see what’s happening!

5:30 PM  North American 6 Horse Hitch Classic Series

DRIVE YOUR TRACTOR TO THE FAIR DAY Fair Opens @ 9 am

7 AM—4-H Beef may arrive

9 AM—Empire Classic Youth Sheep Show (TBD

9 AM—NY Hereford Beef Show (TBD)

10 AM – Exhibition Halls & Buildings Open

10 AM – 4-H Kennedy Building Exhibit Judging (Kennedy Building)

10 AM – 4-H, Rabbits, Cavies & Poultry Must be in place

12:30 PM—North American 6 Horse Hitch Classic (Horse Arena)

2 PM—Rabbit & Cavy Show (Merton Building)

2 PM—Fair Queen—Speech & Talent (Entertainment Tent)

4 PM—Farm Hitch Draft Horse Show (Horse Arena)

5 PM 4-H Club Exhibits must be in place (Kennedy Building)

6 PM – Genesee Speedway Racing

7 to 10PM—Band – OHMS Band (Entertainment Tent)

11 PM – Exhibit Halls & Buildings Close

SENIOR CITIZEN DAY

9 AM—Genesee Valley Antique Tractor Pulls (Grandstands)

9 AM—Open Beef Show (Main Show Ring)

10 AM—WNY Garden Pullers Tractor Pulls (Grandstands)

10 AM – 4-H Beef Show (Main Show Ring)

10 AM – Exhibition Halls & Buildings Open

NOON – Open Class Beef Show (Main Show Ring)

NOON—4-H Club Exhibit Judging (Kennedy Building)

2 PM—Poultry Show (Merton Building)

2 PM—Fair Queen/Princess Pageant (Entertainment Tent)

2 PM—Color War (Lawn North of Fair Restrooms) Sponsored by LuGia’s on Wheels

4 PM—The Big Pig Shindig Swine Show (Main Show Ring)

7 to 10 PM—Band – BB Dang (Entertainment Tent)

10 PM – Exhibit Halls & Buildings Close

VETERAN’S DAY AT THE FAIR

7 AM—4-H Livestock may arrive (Beef steers, dairy steers, sheep, goats, hogs)

10 AM – Exhibition Halls & Buildings Open

NOON—4-H Market Auction Final Weigh In (steers, lambs, goats, hogs)

1 PM—4-H Livestock Skill-a-thon (Main Show Ring)

4 PM— 4-H Market Auction Goat Show (Main Show Ring)

6 PM—4-H Livestock Judging Contest

10 PM – Exhibit Halls & Buildings Close

CELEBRATE 4H DAY

7 AM—4-H Dairy Cattle may arrive

9:30 AM—4H Market Auction Hog Show (Main Show Ring)

10 AM – Exhibition Halls & Buildings Open

NOON—4-H Market Auction Lamb Show (Main Show Ring)

NOON – Open Class Beef Show (Main Show Ring)

2:30—4-H Market Auction Steer Show (Main Show Ring)

4 PM—Midway Opens

6 PM – Parade Line Up for 4-H Clubs (Racing Pit Area)

6:30 PM – Parade for 4-H Clubs—Around Fairgrounds

6PM— 4-H Goat Agility Contest (Main Show Ring)

10 PM – Exhibit Halls & Buildings Close

KID’S DAY/EMERGENCY RESPONDER’S NIGHT/GENESEE COUNTY CHAMBER OF COMERCE NIGHT

8:30 AM – OPEN Class Swine must be in place

9 AM – 4H Horses may arrive

9 AM—4-H Meat & Dairy Goat Show (Main Show Ring)

10 AM – Exhibit Halls & Buildings Open

12:30 PM – Small Fry Tractor Pull (Exhibition Building) Sponsored by Upstate Niagara Cooperative, Genesee County Pamona Grange, and Duane Schmigel

1 PM – Midway Opens, Kids 16 & Under Ride for $10/wristband from 1 PM-5PM

2 PM—4-H Sheep Show (Main Show Ring)

4 PM—4-H Hog Show (Main Show Ring)

5 PM—Color War (Lawn North of Fair Restrooms) Sponsored by LuGia’s on Wheels

10 PM – Exhibit Halls & Buildings Close

HP HOOD DAY

9 AM – 4-H Horses must be in place

9 AM – 4-H Dairy Show (Main Show Ring)

9 AM—4-H Horse Show (Horse Arena)

10 AM – Exhibition Halls & Buildings Open

4 PM – Midway Opens

4 PM – Faith at the Fair (Entertainment Tent)

6:45 PM – 4-H Market Animal Auction Awards Ceremony (Main Show Ring)

7 PM – 4-H Market Animal Auction Sale Begins (Main Show Ring)

10 PM – Exhibit Halls & Buildings Close

SENIOR CITIZEN DAY

9 AM – 4-H Horse Show (Horse Arena)

10 AM—4-H Livestock Costume Contest (Main Show Ring)

10 AM – Exhibition Halls & Buildings Open

NOON – 4-H Livestock Master Showman Contest (Main Show Ring)

1 PM – Midway Opens Kids 16 & Under Ride for $10/wristband from 1 PM—5PM

2PM—Genesee County Fair Talent Show (Entertainment Tent)

3:30 PM- Small Fry Tractor Pull (Exhibition Building) Sponsored by Upstate Niagara Cooperative, Genesee County Pamona Grange, and Duane Schmigel

6 PM – NIOGA Dairy Showmanship (Main Show Ring)

7 PM – Demolition Derby (Grandstands)
**FIREWORKS at the completion of the Demo Derby**

7 to 11 PM – Red Creek – Band (Entertainment Tent)

10 PM – Exhibit Halls & Buildings Close

FAMILY DAY/ DRIVE YOUR TRACTOR TO THE FAIR DAY

8:30 AM – NIOGA Dairy Show (Main Show Ring) 9 AM – 4-H Horse Show (Horse Arena)

10 AM – Exhibition Halls & Buildings Open

1 PM – Midway Opens, Wristband Special from 1pm to 5pm

3:30 PM- Small Fry Tractor Pull (Exhibition Building) Sponsored by Upstate Niagara Cooperative, Genesee County Pamona Grange, and Duane Schmigel

6 PM – Racing at Genesee Speedway

6:30 PM—Staggered release of 4-H animals

7 to 11:00 PM – Band – M.A.C. (Entertainment Tent)

10 PM – Exhibit Halls & Buildings Close